Torfinnstindane: Til topps!

Heng med på den luftige turen over de tre Torfinnstindene! Book turen med Jotunheimen Travel og du får samtidig billett og er garantert avgang med M/B Bitihorn. Fredager og Lørdager i Juli kjører vi ekstra tidlig avganger også i år! Les mer »

M/B Bitihorn: Online billettsalg

Pass på å sikre deg billett til M/B Bitihorn i god tid før avgang! Pga Covid-19 blir det begrenset plasser på båten! Du kan booke og betale på nett i Nor-Way løsningen vår! Les mer »

Mjølkevegen: Årets sommerferie i Norge!

Legg årets sommerferie til Norge! Tørk støvet av sykkelen og ta den med deg på bussen opp til Lemonsjøen, eller lei en fresh el-sykkel av Bike&Hike når du kommer opp! Vi har pakken for deg som vil ut på et 7 dagers eventyr på en av norges vakreste sykkelveier! Jotunheimen Travel tilbyr pakker perfekt for […] Les mer »

Handletur til Charlottenberg AVLYST

Få med deg en hyggelig dagstur over landegrensa til Charlottenberg kjøpesenter! Siste tirsdag i hver måned! Les mer »

JVB 100 år

JVB feiret 100-årsjubileum 21.november 2019! A.S Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap har siden oppstarten 21. november i 1919 hatt og har en stor betydning for sysselsettingen i regionen. Rutetrafikken var fra begynnelsen selve grunnlaget for etableringen. Nye rutestrekninger ble firmaet forunt å trafikkere, skolerutenettet var en lykke for bedriftens utvikling og ekspressrutene likeså. Mange har hatt […] Les mer »