Godt nytt år fra JVB! 

Enda et år har gått.

Igjen et spesielt og utfordrende år for JVB. Det startet med Covid19-begrensninger, og fortsatte med et frodig turbussmarked fra våren og gjennom sommeren. Vi har fortsatt litt igjen på markedet på alle våre rutegående tilbud, det være seg ekspressbusser, beltebiler og motorbåten Bitihorn – som er friskmeldt etter pandemi og strømkrise. 

I riktig retning

Heldigvis går det meste nå i riktig retning både for rutedriften og turbussene, og også verkstedet og JVB Travel utvikler seg bra. Juletrafikken har også vært mye bedre enn i fjor!

I løpet av året som har gått har vi blitt “nye”. Pandemien ga oss midler fra Innovasjon Norge sin ordning for «Tilskudd til likviditetsstyrking som muliggjør omstilling og gjenåpning av reiselivsnæringen». Her fikk vi modernisert mye av JVB, og alt fra IT, ansatte, møterom og ikke minst designprofilen vår med logoer og bussprofil ble endret gjennom dette prosjektet.

Farger på bussene og logo er noe som rører ved ethvert «JVB-hjerte», det er selve identiteten vår. Nye tider trenger ofte nye koster, og Krible som har utviklet ny logo og profil til oss, har klart å ta med veldig mye av våre gamle ideer, farger og ikoner videre. V’en i den nye logoen kan sees på som fjellet som speiler seg i vannet, med kompassnåla, eller veiviseren, mellom seg. 
Vi gleder oss stort til å se turbusser i ny profil på nyåret, fortsette å utvikle JVB Travel, skape arbeidsplasser, og se fremover i takt med kompassnåla i vår nye logo.

En riktig god romjul og et Godt nytt år ønskes alle våre kunder, forretningsforbindelser, samarbeidspartnere og nåværende og tidligere ansatte!