Buss til seniortur eller foreningen

Å reise med turbuss er sosialt, avslappende, miljøvennlig, bærekraftig og ikke minst komfortabelt. Og du kan benytte tiden til andre behov mens sjåføren tar seg av kjøringen. JVB er en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift og har dermed fokus på miljøvennlighet. Reis med oss med god samvittighet. Ta kontakt om du lurer på noe eller allerede har bestemt deg for å leie turbuss.

JVB Tur har flåte bestående av moderne turbusser. Bussene har fra 19 til 57 seter. Alle med 3 punkt sikkerhetsbelter, klima/aircondition, toalett, kjøleskap, DVD m.m. Vi har busser stasjonert i Oslo, Viken og Innlandet.

Vi skreddersyr gjerne en tur til deg og din forening, men vi har også mange ferdige pakketurer som det er mulig å melde seg på.

Send oss en e-post med noen opplysninger om hvilken tur du ønsker deg og få et gratis og uforpliktende pristilbud.

Buss_illustrasjon

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på leie av buss

For at vi skal kunne gi deg et riktig pristilbud trenger vi noen opplysninger om turen du ønsker å dra på.

  • Ønsker du buss en vei eller tur/retur
  • Avreisested og ankomststed
  • Når du vil dra (dato og tidspunkt)
  • Antall passasjerer
  • Eventuelt returdato (ved tur/retur)
  • Kontaktinformasjon (for privatpersoner trenger vi navn, e-post og telefonnummer. For organisasjoner trenger vi også firmanavn og organisasjonsnummer)
  • Eventuelle ønsker/kommentarer

Send oss en e-post, så kontakter vi deg med et pristilbud i løpet av kort tid.

turbuss jvb

Å reise på seniortur eller tur med foreningen

Dra hvor dere vil – når dere vil

Bestem selv når dere vil dra. Med buss blir turen både mer miljøvennlig, og mer fleksibel. Vi kjører dere til og fra ønsket destinasjon akkurat når det passer dere. Bussene våre er stasjonert på Østlandet, men vi kjører dere til hele Norge og ut i Europa.

Komfort – helt frem

Det er viktig for oss at du har det godt på bussreisen din. På bussene våre er det gode justerbare seter med armlene, fothviler og teppegulv, 2-sones klimaanlegg, multimedia anlegg (mulighet for DVD, mikrofon og musikk), høyttaleranlegg fra Bosch, WiFi, god belysning med mange justeringsmuligheter, 230V uttak, USB kontakt, hattehylle og god plass til bagasje i bagasjerom. Hvert sete har også USB-uttak og/eller 220 volt til lading av PC og telefoner.

Ønsker dere å legge opp til en seniortur med transport til og fra aktiviteter, stiller vi selvfølgelig en buss til disposisjon gjennom hele oppholdet. Vi samarbeider også med ulike aktører i eventbransjen og kan være behjelpelig med å sette sammen en skreddersydd seniortur med fullt opplegg.

Moderne komfort

Romslig plass

Scania – kvalitet og sikkerhet

Bli med på tur med JVB?

Vi har lang erfaring med å arrangere turer for foreninger, vennegrupper og firmaer. Vi kan ordne alt fra overnatting, mat langs vegen og finne frem til fine aktiviteter dere kan gjøre. Har du egne ideer til ting du vil gjøre, så skreddersyr vi gjerne et opplegg for deg!