Buss til skoletur og leirskole

JVB Tur har lang erfaring i å kjøre elever i buss til leirskole og på skoletur. Våre sjåfører trives godt med å få kjøre forventningsfulle og spente elever til leirskole. Leirskoleturen er for mange en opplevelse som skiller seg ut og som alle har minner fra. Styrk det sosiale samholdet i klassen og bli kjent med nye elever. Kanskje du får tilbudet om å prøve noe nytt. Dette er en unik mulighet til å utforske nye aktiviteter med dyktige instruktører og lærere.

Fra skoleåret 2019/2020 har dette blitt et tilbud som alle skal ha mulighet til å delta på. Turen starter og slutter som regel med en busstur, la oss bidra til at transportetappen til/fra leirskolen blir en trygg og behagelig reise.

Ta kontakt for en uforpliktende tilbud, vi er konkurransedyktige på pris og har som nevnt lang erfaring med leirskoletransport.

Fyll ut skjema under og få et gratis og uforpliktende pristilbud.

Buss_illustrasjon

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Skal du ha buss én vei eller tur/retur?

Ønsker du buss tilgjengelig under oppholdet?

Kontaktinformasjon

Skal du reise privat eller med en organisasjon?

14 + 15 =

Bli med på tur med JVB?

Vi har lang erfaring med å arrangere turer for foreninger, vennegrupper og firmaer. Vi kan ordne alt fra overnatting, mat langs vegen og finne frem til fine aktiviteter dere kan gjøre. Har du egne ideer til ting du vil gjøre, så skreddersyr vi gjerne et opplegg for deg!