Mjølkevegen: Årets sommerferie i Norge!

Legg årets sommerferie til Norge! Tørk støvet av sykkelen og ta den med deg på bussen opp til Lemonsjøen, eller lei en fresh el-sykkel av Bike&Hike når du kommer opp!

Vi har pakken for deg som vil ut på et 7 dagers eventyr på en av norges vakreste sykkelveier! Jotunheimen Travel tilbyr pakker perfekt for parr eller små grupper som vil prøve seg på en litt lenger tur! For familier har de lagt ruten på sørdelen av Mjølkevegen og Golsfjellet. Her kan hele familen frese rundt på flate kortere etapper og bare nyte god mat, utsikt og landskapet. Fra egen sykkel eller utleie sykkel.

Alle turene tilbyr bagasjetransport, overnatting, frokost, lunsj, middag og mulighet for transport til og fra Oslo.

Les mer om sykkelturene på hos Jotunheimen Travel.

Mjølkevegen: Nord ruten (7-dager)

Mjølkevegen er kjent som en av Norges vakreste og mest berømte sykkelruter. Nord-ruten vil gi deg noen av de beste opplevelsene området rundt Valdres og Jotunheimen har å by på i løpet av denne flotte 7-dager…

Mjølkevegen: Sør ruten (5-dager)

Hvis du ønsker en kortere sykkelrute som er familievennlig og tilbyr fantastiske naturopplevelser uten å være for krevende, kan sør-ruten av Mjølkevegen være midt i blinken for deg. Her er strekningene korter…

Mjølkevegen: avstikkere med Birgit (4-dager)

Bli med Jotunheimen Travel og Birgit Haugen, forfatteren av den populære boken Mjølkevegen med avstikkere, på en unik sykkelopplevelse. Sammen med Birgit tilbyr vi guidede sykkelturer over en langhelg der du kan utforske noen…

Mjølkevegen: avstikkere med Birgit (7-dager)

Bli med Birgit Haugen, forfatteren av den populære boken Mjølkevegen med avstikkere, på en fantastisk 7-dagers sykkelferie der du får oppleve noen av hennes favoritturer. Dette er en opplevelse du aldri vil glemme – …

Mjølkevegen: Fra nord til sør (9-dager)

For en fantastisk opplevelse i Mjølkevegen-området, kan du ta denne turen som kombinerer nord og sør-ruten for en lenger sykkelpakke på 9 dager. Hvis du vil oppleve alt Mjølkevegen har å by på, fra Lemo…