Valdresekspressen_Beitostølen
Valdresekspressen_Beitostølen

Mjølkevegen: Årets sommerferie i Norge!

Del:
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Legg årets sommerferie til Norge! Tørk støvet av sykkelen og ta den med deg på bussen opp til Lemonsjøen, eller lei en fresh el-sykkel av Bike&Hike når du kommer opp!

Vi har pakken for deg som vil ut på et 7 dagers eventyr på en av norges vakreste sykkelveier! Jotunheimen Travel tilbyr pakker perfekt for parr eller små grupper som vil prøve seg på en litt lenger tur! For familier har de lagt ruten på sørdelen av Mjølkevegen og Golsfjellet. Her kan hele familen frese rundt på flate kortere etapper og bare nyte god mat, utsikt og landskapet. Fra egen sykkel eller utleie sykkel.

Alle turene tilbyr bagasjetransport, overnatting, frokost, lunsj, middag og mulighet for transport til og fra Oslo.

Les mer om sykkelturene på hos Jotunheimen Travel.

Mjølkevegen: Sør ruten (5-dager)
Heng med på den kortere sør ruten av Mjølkevegen. Strekningene er kortere, og stigningene mindre. Ruten passer både til familier og gjester som ønsker å nyte en roligere tur.
Hiking Board: Breakfast, Lunch to go & Dinner

Mjølkevegen: avstikkere med Birgit (4-dager)
Heng deg på Mjølkevegen med forfatteren av Mjølkevegen med avstikkere, Birgit Haugen. Hvem er bedre til å guide deg rundt på “hjemmebane”? Bli med på en langhelg med områdets beste gjemte skatter.
Included Hiking Board: Breakfast, Lunch to go & Dinner

Mjølkevegen: Nord ruten (7-dager)
Mjølkevegen, en av Norges fineste og mest kjente sykkelruter. Her får du noe av det beste Valdres og Jotunheimen regionen har å by på i løpet av 7 dager.
  • Bus transportation round-trip from Oslo to start and end of tour available included
  • Transportation from end of route to start included
  • Transfers during route included
Hiking Board: Breakfast, Lunch to go & Dinner

Mjølkevegen: avstikkere med Birgit (7-dager)
Heng med 7 dager på et sykkeleventyr langt Mjølkevegen med Birgit Haugen, forfatteren av «Mjølkevegen med avstikkere». Dette blir en guidet sykkeltur gjennom høydepunktene på Golsfjellet og Vaset!
Included Hiking Board: Breakfast, Lunch to go & Dinner

Mjølkevegen: Fra nord til sør (9-dager)
Slå sammen Mjølkevegen Nord og Sør ruten for en lenger reise. Ønsker du å oppleve alt Mjølkevegen har å by på er dette helt klart din tur!
Full Board: Breakfast, Lunch & Dinner