Valdresekspressen – buss til Jotunheimen

Sommersesongen er i gang! Første buss til Jotunheimen har nå vært over Valdresflye og på Gjendesheim!

Torsdag 10. juni gikk årets første bussavgang fra Oslo 08:30 til Gjendesheim, med retur fra Gjendesheim kl. 14 tilbake til Oslo. Søndager er avreise fra Oslo 10:20 med retur 17:30 fra Gjendesheim. Det blir en daglig avgang frem til 18. juni, da øker vi noe for så å ha full sommerrute fra 1. juli.
Fullstendige rutetider og billettkjøp finner du på Nor-Way.no.

Oslo-Valdresflye-Gjendesheim

Med Valdresekspressen til Gjendesheim kvalifiserer man til å få “Grønt kort“, et gave-/rabattkort på Gjendesheim turisthytte DNT. Lad opp i våre komfortable busser med dyktige sjåfører på tur til Besseggen og Jotunheimen.
Fra 19. juni starter morgenavgangen fra Beitostølen 08:45 samtidig som det blir bedre ettermiddagstilbud fra Gjendesheim og tilbake. Da kan man benytte buss mellom Beitostølen og Gjendesheim for å gå bl.a. Besseggen. Bussen passer med de viktigste båtavgangene på Bygdin og Gjende.
Fra 1. juli til 15. august er det full sommerrute, da går det på torsdager og fredager hele åtte bussavganger i hver retning over Valdresflye, seks av de til/fra Oslo!

Kveldsavganger til Gjendesheim

Nytt av året er det at Valdresekspressen setter forlenger avgangene fra Oslo kl. 15:05 og 17:05 helt til Gjendesheim og Bessheim på torsdager og fredager. Dette gir samtidig to kveldsavganger tilbake til Beitostølen.

Oslo-Lom-Leirvassbu og Spiterstulen

Valdresekspressen har siden 2016 kjørt til Lom og Leirvassbu, i år fra 1. juli til 28. august. Nytt av året er et samarbeid med Innlandstrafikk der vi selger gjennomgående billetter Oslo-Spiterstulen t/r med bussbytte i Lom.
Dette gjør det enda enklere å ta buss til fjells. Også de som har behov for bil til fjells kan nå lettere ta fjellturen gjennom Jotunheimen og ta bussen tilbake til bilen på andre siden.
Med sammenhengende busstilbud til Leirvassbu, Spiterstulen, Randsverk, Gjendesheim, Bygdin og Beitostølen er sørøst delen av Jotunheimen svært godt tilgjengelig. Med et nesten like bra busstilbud på vestsiden av Jotunheimen med Tyin/Eidsbugarden og Årdal/Hjelle/Turtagrø er det meste av Jotunheimen tilgjengelig i løpet av dagen fra Oslo og Bergen.

Gruppereise – egen turbuss?

JVB har også turbusser stasjonert både i Valdres og Oslo, derfor kan vi gi konkurransedyktig pris på slike turer. Vi gir gjerne et godt tilbud på turbuss til Jotunheimen. Se mer på sidene til JVB Tur.