Dagstur med beltebil

Bli med på en dagstur til Eidsbugarden og nyt en deilig lunsj på Fondsbu. Ta med familie og venner på en tur til Jotunheimen som dere vil ha i minne for alltid.

Dagstur fra Tyin

Dagstur med beltebil til Eidsbugarden hver fredag, lørdag og søndag 18.02. – 30.04.2022 (også mandag-torsdag med minst 5 betalende passasjerer).

  • Avg. Tyin (beltebil) 10:30
  • Ank. Eidsbugarden 11:20
  • Lunsj (inkl.), fra klokka 13:00
  • Avg. Eidsbugarden 16:15
  • Ank. Tyin 17:00

Reiseinformasjon
Ta med solbriller, gode vinterklær og vintersko. Ski, truger, akebrett og annen bagasje kan medbringes gratis. En liten ski- eller trugetur i området anbefales! Spør beltebilsjåføren eller betjeningen på Fondsbu om dagens turanbefaling. Vi har utleie av truger på Eidsbugarden. Spør sjåføren eller bestill på forhånd.

Priser og booking
Bestilling senest kl 15:00 dagen før avreise. Se priser og gjør en booking nederst på denne siden. Prisene inkluderer beltebiltransport tur-retur og lunsj (barn 0-5 år kjører gratis, men lunsj er ikke inkludert).


Beltebil & lunsj-tur

Bli med beltebilene Fondsbu eller Eidsbugarden. Nyt turen gjennom vinterlandskapet, med påfølgende lunsj når dere kommer frem til Eidsbugarden og Fondsbu. Det er også mulighet for transport fra Fagernes.


Midt i ingenmannsland: Den komplette pakken (7-dager)

Bli med på en 7-dagers truge- og hundekjøringsreise i vakkert vinterland. Dersom du er en litt erfaren turgåer, som er litt vant til å ferdes i fjell- og snølandskap og som ønsker en utfordring, er denne turen for deg!