Plassbestilling

Informasjon
Sjekk rutetabellen eller søk opp alle avganger på www.nor-way.no. Alle avganger med ordinær pris bookes og betales online gjennom Nor-Way Bussekspress sitt billettsystem. Vi åpner også opp for online bestilling på avganger med minstepris der vi har oppnådd minsteprisen. Derfor er det alltid lurt å sjekke nor-way.no uansett når du ønsker å reise.

Avganger som kommer opp som “Utsolgt” eller “Ikke åpnet for salg” er avganger med minstepris og må derfor bookes manuelt. Vennligst send epost til mk@jvb.no for booking. Husk å sende avgangstid, dato, antall passasjerer, navn og telefonnummer.

Husk bestillingsfrist senest 15:00 dagen før avreise!

Holdeplasser for beltebil i Nor-Ways salgssystem er:
• Tyin
• Målnes
• Tyinholmen
• Torshamarvegen (Eidet)
• Eidsbugarden (Fondsbu DNT)

Covid-19 og smitteverntiltak! Beltebilene går som normalt med normal kapasitet, men alle passasjerene må ha med og bruke eget munnbind så lenge de oppholder seg inne i beltebilen. Dette er godkjent av kommuneoverlegen i Vang.

Vi har også utarbeidet flere smitteverntiltak blant annet på bakgrunn av en intern risikoanalyse. På Tyin og Eidsbugarden blir du møtt av denne plakaten som vi ber alle passasjerer om å følge:

Våre smitteverntiltak er formet på bakgrunn av intern risikovurdering, retningslinjer fra kommuneoverlegen i Vang og bruk av Folkehelseinstituttets retningslinjer for kollektivtransport. Dersom du allerede er i Eidsbugarden/Tyinholmenområdet og har symptomer på covid-19 ber vi deg om å ta kontakt i god tid før avgang for å sørge for sikker, alternativ transport tilbake til Tyin. Sjåførene velger selv om de vil bruke munnbind eller ikke.