Valdresekspressen_Beitostølen
Valdresekspressen_Beitostølen

Jobb hos JVB

Del:
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

JVB er en av de større private arbeidsgiverne i Valdres med totalt ca. 70 ansatte. De fleste i JVB er ansatt som bussjåfør, men vi har også mange andre spennende muligheter.

Hos oss møter du mennesker som vet at det er kundene vi lever av, og som motiveres av og trives med kundekontakt.

Våre kunder skal oppleve møtet med JVB som positivt både før, under og etter reisen. Alle skal oppleve JVBs medarbeidere som dyktige, hjelpsomme og imøtekommende.

En jobb hos oss er en trygg, meningsfull og ansvarsfull jobb.

I JVBs administrasjon har vi også behov for kompetanse innenfor salg, reiseliv og logistikk (ressursplanlegging), se gjerne på  https://www.vilbli.no/nb/nb/no/service-og-samferdsel/program/v.ss  for mer info om utdanningsløpet i videregående skole.


Vil du bli vår nye kollega?

Ledige stillinger i JVB og tilknyttede selskaper.

A/S Jotunheimen og Valdresruten (JVB) er morselskap i et lite konsern hvor JVB Tur AS, JVB Travel AS og Fagernes Verkstedsenter AS er datterselskaper. JVB driver Valdresekspressen, Øst-Vest Xpressen, M/B Bitihorn og beltebiler. JVB Eiendom AS er eier av eiendomsmassen til JVB og eier også datterselskapet Valdres Transport AS som driver ValdresTerminalen og godsdistribusjon i Valdres.

JVB Tur AS driver turkjøring med 15 turbusser hovedsaklig i østlandsområdet. Bussene er stasjonert på Fagernes, Gjøvik, Hønefoss og Oslo.

JVB Travel AS er en turoperatør som skreddersyr bussreiser og tilbyr spennende fjellturer for alle kunnskapsnivå.

Fagernes Verkstedsenter AS er et godkjent verksted for alle kjøretøytyper. Dekkmann-avdeling, karosseri-/lakkavdeling, vaskehall for store kjøretøy og verksted.

Vi står snart foran en ny sommersesong og søker etter flere dyktige medarbeidere. JVB kan tilby et positivt arbeidsmiljø samt ordnende lønns- og arbeidsvilkår.

Ønsker du å bidra til en spennende arbeidsplass i vekst, send inn en kortfattet søknad med CV.

StillingFirma/AvdelingTiltredelseStillingsbrøkStasjoneringsstedSøknadsfrist
TurbussjåførJVB Tur ASEtter avtale20-100 %Hamar-LillehammerTa kontakt
Turbussjåfør, tilkallingsvikarerJVB Tur ASEtter avtaletilkallingOslo og Hamar-LillehammerTa kontakt