Påskebuss over Valdresflye

Vi har satt opp bussrute mellom Beitostølen og Bessheim over Valdresflye fra palmelørdag til andre påskedag. Enten du vil gå på ski, ta en liten trugetur eller bare lage deg en solgrop på toppen av Valdresflye så kan du bli med oss tur-retur, eller bare én vei hvis du vil gå tilbake.

Bruk rutesøk på www.nor-way.no for å se avgangstider og for å kjøpe billetter.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg ta med ski?

Ja, du kan ta med ski, truger, sekk og annen bagasje på bussen.

Må jeg kjøpe billett på forhånd?

For å være garantert plass på bussen må du ha forhåndskjøpt billett. Hvis det er ledige plasser kan du også kjøpe billett på bussen.

Tar bussen med hund?

Ja, bussen tar med hund og det koster 50kr per hund. Merk at korresponderende ruter videre til Fagernes og Oslo IKKE tar med hund.

Hva skjer hvis Valdresflye stenger pga. dårlig vær?

Selv om veien over Valdresflye stenger vil den sannsynligvis være åpen frem til Bygdin. Bussen vil da kjøre strekningen Beitostølen-Bygdin-Beitostølen, unntatt de avgangene som er merket med rødt i rutetabellen (se rutetabell lenger ned).
Følg med på www.nor-way.no i tilfelle endringer og avviksmeldinger.

Hva koster bussen?

Rutetider og priser finner du på www.nor-way.no. Det er verdt å merke seg at du får rabatt ved kjøp av billetter inntil 15 timer før avgang. De største rabattene finnes inntil en uke før avgang.

Kan jeg ta buss fra Oslo til Gjendesheim?

Ja, påskebussen over Valdresflye korresponderer med mange avganger til og fra Fagernes og Oslo. Bruk rutesøk på www.nor-way.no for å finne avgangene og kjøpe billett.

Er rutetidene for Gjendesheim og Bessheim korrekte?

Ja, rutetabellen kan virke litt forvirrende, men grunnen er at vi noen avganger kjører til Bessheim først og til Gjendesheim etterpå, mens andre avganger kan kjøre via Gjendesheim først og Bessheim etterpå. Dersom vi ikke har avstigning på Bessheim vil bussen kjøre direkte til Gjendesheim.

Rutetabell