Dagstur fra Oslo med hundesledetur

 

Opplev hundespannkjøring på sitt beste, i hjertet av fjell-Norge, ved foten av den mytiske Jotunheimen Nasjonalpark, Trollenes hjemsted. En ekte “hands-on” opplevelse som vil gi deg minner for livet.

Pakken inkluderer et besøk i kennelen til Beito Husky Tours i Beito og en 3 timers opplevelsestur. Etter turen får du servert ekte tradisjonsrik og økologisk mat fra Valdres, av en lokal leverandør. Et besøk til Norges første Opplevelsesysteri (forutsatt at det passer med åpningstidene) er også mulig å få til.

Ved slutten av dagen, kjører Beito Husky Tours deg tilbake til bussholdeplassen på Beitostølen hvor Valdreskepsressen tar deg tilbake til Oslo sentrum. Bussturen går gjennom vakre varierte Valdres, som er en fin opplevelse i seg selv.

Inkluderer: Buss tur/retur Oslo-Beitostølen, besøk i kennel, Chinooks Eventyr (ca.3 timer), et lite måltid fra Valdres, transport.

Avganger hver dag fra Oslo bussterminal, retur fra Beitostølen kl. 18, tilbake i Oslo ca kl. 22:00.

Ekstra: Du kan også velge og overnatte en eller flere netter på Beitostølen. Opplev en av Norges fremste og mest attraktive skidestinasjoner! Vi foreslår en skitur i de flotte skiløypene, isfisketur eller en dag i alpinbakken i Raudalen!

Les med om hundekjøring på Jotunheimen Travel.