Valdresekspressen_Beitostølen
Valdresekspressen_Beitostølen

Dagstur fra Oslo med hundesledetur

Del:
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

 

Opplev hundespannkjøring på sitt beste, i hjertet av fjell-Norge, ved foten av den mytiske Jotunheimen Nasjonalpark, Trollenes hjemsted. En ekte “hands-on” opplevelse som vil gi deg minner for livet.

Pakken inkluderer et besøk i kennelen til Beito Husky Tours i Beito og en 3 timers opplevelsestur. Etter turen får du servert ekte tradisjonsrik og økologisk mat fra Valdres, av en lokal leverandør. Et besøk til Norges første Opplevelsesysteri (forutsatt at det passer med åpningstidene) er også mulig å få til.

Ved slutten av dagen, kjører Beito Husky Tours deg tilbake til bussholdeplassen på Beitostølen hvor Valdreskepsressen tar deg tilbake til Oslo sentrum. Bussturen går gjennom vakre varierte Valdres, som er en fin opplevelse i seg selv.

Inkluderer: Buss tur/retur Oslo-Beitostølen, besøk i kennel, Chinooks Eventyr (ca.3 timer), et lite måltid fra Valdres, transport.

Avganger hver dag fra Oslo bussterminal, retur fra Beitostølen kl. 18, tilbake i Oslo ca kl. 22:00.

Ekstra: Du kan også velge og overnatte en eller flere netter på Beitostølen. Opplev en av Norges fremste og mest attraktive skidestinasjoner! Vi foreslår en skitur i de flotte skiløypene, isfisketur eller en dag i alpinbakken i Raudalen!

Les med om hundekjøring på Jotunheimen Travel.


Grupper og foreninger

Ønsker du og din forening å dra på tur sammen? Da har du kommet til riktig plass! Vi organiserer hele turen, alt fra transport til aktivitet og måltider. Vårt mål er at dere skal få en hyggelig opplevelse og skape gode minner. Bli med på koselig dagstur, eller velg å bli over en natt på […] Les mer

Alle våre turer

Sammen med vår reiseavdeling arrangere vi ulike turer i Valdre og Jotunheimen, men også noen turer i resten av Norge og utlandet. Under kan du se et utvalg av våre turer. Ta også en titt på jotunheimentravel.com for å finne flere av våre vandre og sykkelturer. Please enable javascript in your browser to book Les mer