Buss på ferie i Norge

Nysgjerrig på hva du kan oppleve på ferie i Norge, vi kan bidra til at du kan få mer ut av din ferie. Lei en buss og du kan nyte ferien mens sjåføren tar seg av kjøringen. Om du planlegger en gruppetur med familien, med venner eller kanskje kolleger har vi busser som passer de fleste.
Ta kontakt for ett uforpliktende tilbud. Vi kan hjelpe til med det meste som involverer reise. Om du har en reiseplan kan vi gjennomføre med buss og sjåfør på din ferie. Eller kanskje du ønsker inspirasjon og tips har vi mulighet til å hjelpe deg med det også. Gjennom vårt reiseselskap har vi gode priser på overnattingssteder og enkelte attraksjoner. Bussene våre har kapasitet til å ta med seg grupper på 19-57 passasjerer og sjåførene våre innehar mye erfaring og kan kjøre deg trygt frem.

Du har det behagelig på ferie i Norge med denne bussen.
Nyt ferien i en komfortabel buss.

Ta tidelig kontakt for å spare tid på planleggingen din. Vi har busser som dekker de fleste områdene på Østlandet og er konkurransedyktige på pris. JVB har erfaring med bussreiser helt fra starten av 1900 tallet. Fra vårt hovedkontor i Valdres har vi mulighet til å kunne bidra med lokal geografisk erfaring om hva som kan oppleves i fjellet. Gjør som mange andre og brukt buss på din ferie i Norge.