JVB tur sine turbusser

JVB Tur AS har en stor busspark bestående av nye og moderne busser fra Mercedes og Scania. Vårt mål er at du som kunde skal få den mest komfortable reisen. Fokuset ligger på sikkerhet og komfort. Kapasiteten på bussene er fra 19-57 passasjerer pr buss og alle bussene som er større enn 19 seter har toalett ombord. Ta kontakt om du ønsker mer info.

Behagelig atmosfære i våre busser

Sikkerhet

Vi har busser med alkolås, 3 punkts setebelte, automatisk brannslukker i motorrom, aktiv bremseassistent, sporassistent, registrering av tretthet hos sjåfør, kollisjonsvarsler, TPM (dekktrykksovervåking), brannslukningsapparat, nødutgang i sideruter og takluker, automatisk tilbakemelding til sjåfør om kjørestil (underveis og etter tur, dette for at sjåføren kan utvikle seg til å bli en bedre sjåfør)

Alle seter har 3 punkts setebelte
3 punkts setebelte på alle seter

Komfort

Flere faktorer gjør reisen komfortabel, her er ett utvalg av hva bussene våre kan tilby; gode justerbare seter med armlene og fothviler, teppegulv,
2-sones klimaanlegg, multimedia anlegg (mulighet for DVD, mikrofon og musikk), høyttaleranlegg fra Bosch, god belysning (mange justeringsmuligheter), 230V uttak, USB kontakt, hattehylle og god plass til bagasje i bagasjerom. WIFI på bestilling.

Komfort i alle busser
Sprinter

Mercedes Benz

Fra Mercedes har vi Tourismo og Sprinter busser, disse er levert med nyeste teknologi og har Euro 6 motor. I disse bussene sitter du komfortabelt og godt. Nyt turen eller bruk anledningen til å jobbe litt mens sjåføren tar seg av kjøringen.

Spisebrett bak hver stol
Mercedes Benz

Scania

Scania har levert busser av merket Touring og Interlink. Her igjen er det nyeste teknologi som gjelder og Euro 6 motor for å spare miljøet best mulig. Bussene er kjent for å flyte godt på veien som gjør til at du som passasjer kan nyte utsikten og slappe av underveis.

Flotte detaljer