Leie buss til ferien

Skal du leie buss? JVB Tur har moderne turbusser til leie flere steder på Østlandet som kjører dit dere ønsker. Bussene henter og bringer på flyplasser, båthavner, togstasjoner, hoteller, bedrifter, skoler eller der det måtte passe. Å reise med buss er sosialt, komfortabelt og du slipper å tenke på kjøringen. Overlat styringen til sjåføren så kan du slappe av med kolleger, venner, familie… Vi har busser med kapasitet fra 19-57 passasjerer og om dere er flere kan vi sette opp ekstra busser. Der vi ikke har busser selv har vi gode samarbeidspartnere som kan bidra.

Leie buss til bedrifter, skoler, lag og forening

Skal du arrangere firmatur, skoletur, bryllup, åremålslag, søskenbarnfest, foreningstur eller andre arrangementer med mange deltakere?
Vi kan transportere dine gjester i komfortable busser, frem og tilbake, punktlig og behagelig! Alle våre busser er moderne turbusser med som tilfredsstiller de siste utslippskrav (euro VI) med alle fasiliteter som klimaanlegg, toalett, trepunkts sikkerhetsseler, regulerbare stolrygger, kjøleskap, leselys m.m. WiFi er også tilgjengelig på forespørsel.

Om ønskelig kan vi ordne med enkel servering i bussen (kaffe, te, baguetter o.l.) eller vi kan bestille en kaffestopp eller lunsj underveis.

Vi har busser til de fleste behov og imøteser kundens ønsker så langt det lar seg gjøre. Ta kontakt for ett uforpliktende tilbud.

Leie turbuss
JVB Turbuss ved Valdres folkemuseum. Du kan leie en turbuss til din reise og la våre sjåfører ta seg av kjøringen.

Viste du at JVB har en egen avdeling som spesialiserer seg på skreddersydde reiser?

Vi driver også egen turproduksjon og kan dermed tilby gode tilbud på komplette reiser med transport, overnatting, mat og opplevelser.
Ta kontakt for et godt tilbud! Kontakt oss gjerne tidlig i planleggingsfasen så sparer du både tid, penger og ikke minst bekymringer. 
Les mer om vår reiseavdeling her.

Benytt skjemaet eller ta kontakt med oss for et pristilbud på å leie buss fra JVB Tur AS


Forespørsel turbuss