Leie buss til bedrifter, skoler, lag og forening

Dele:
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Skal du leie buss? JVB Tur har moderne turbusser til leie flere steder på Østlandet som kjører dit dere ønsker. Bussene henter og bringer på flyplasser, båthavner, togstasjoner, hoteller, bedrifter, skoler eller der det måtte passe. Å reise med buss er sosialt, komfortabelt og du slipper å tenke på kjøringen. Overlat styringen til sjåføren så kan du slappe av med kolleger, venner, familie… Vi har busser med kapasitet fra 19-57 passasjerer og om dere er flere kan vi sette opp ekstra busser.

Skal du arrangere firmatur, skoletur, bryllup, åremålslag, søskenbarnfest, foreningstur eller andre arrangementer med mange deltakere? Vi kan transportere dine gjester på transfer mellom flyplass og hotell i komfortable busser, frem
og tilbake, punktlig og behagelig! Alle våre busser er moderne turbusser med siste utslippskrav (euro VI) med alle fasiliteter som klimaanlegg, toalett, trepunkts sikkerhetsseler, regulerbare stolrygger, kjøleskap, leselys m.m. Om ønskelig kan vi som regel ordne med enkel servering i bussen (kaffe, te, baguetter o.l.). WiFi er også tilgjengelig på forespørsel. Vi har busser til de fleste behov og imøteser kundens ønsker så langt det lar seg gjøre. Ta kontakt for ett uforpliktende tilbud.

JVB Turbuss
Bilde av en JVB Turbuss ved Valdres folkemuseum.

Benytt skjemaet eller ta kontakt med oss for et pristilbud på å leie buss fra JVB Tur AS: 
Tlf 61365900
Epost [email protected] 


Forespørsel turbuss