Buss til leirskolen og skoletur

Del:
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

JVB Tur har lang erfaring i å kjøre elever på skoletur og til leirskole. Våre sjåfører trives med å få kjøre forventningsfulle og spente elever til leirskole og andre utflukter og gleder seg hver gang til å se de samme elevene på tur hjem, med flotte opplevelser, lærdom og erfaring med seg i «bagasjen». Leirskoleturen er noe mange har minner fra og en opplevelse som skiller seg ut fra hverdagen. Styrk det sosiale samholdet i klassen og bli kjent med andre elever som oppholder seg på samme leirskole. Kanskje du får tilbudet om å prøve noe nytt. Dette er en unik mulighet til å utforske nye aktiviteter med dyktige instruktører/lærere. Fra skoleåret 2019/2020 har dette blitt et tilbud som alle skal ha mulighet til å delta på. Og turen starter og slutter som regel med en busstur. La oss bidra til å starte og slutte leirskoleturen med en trygg og forventningsfull transport til/fra leirskolen dere skal besøke.

Ta kontakt for en uforpliktende tilbud, vi er konkurransedyktige på pris og har som nevnt lang erfaring med leirskoletransport.

Buss til Brennabu leirskole

JVB er stolte av å være nær samarbeidspartner med landets største leirskole, Brennabu på Vaset i Valdres. Leirskolen ligger 850 meter over havet i naturskjønne omgivelser med kort vei til utmark. Kjøretid på litt over 3 timer fra Oslo

Buss til Langedrag naturpark

Langedrag driver også leirskole ved siden av naturparken med mange ville dyr, husdyr og aktiviteter. Beliggenheten er på 1000 m.o.h. ved Tunhovd i Hallingdal. Kjøretid ca 3 timer fra Oslo.

Tips til bussturen på skoletur

Mange barn er ikke like vant til bilkjøring generelt eller lange turer spesielt. En skoletur er ofte kort, men en busstur til leirskole kan gjerne være på 3-4 timer i kjøretid. La bussturen bli en positiv opplevelse på starten og slutten av leirskoleturen. Vi anbefaler å legge bort teknisk utstyr og prate med medelever underveis. Om du vet at du lett blir bilsyk, kan du sette deg langt frem og se på veien. Kanskje sjåføren har noen tips å komme med.

Bilsyke

Noen barn har lett for å bli bilsyke, også i buss. Barn som ikke er vant til å kjøre bil eller transporteres over lengre avstander er gjerne ekstra utsatt for å kunne bli bilsyk. Uansett er det ikke alltid «bilsyke» er utløst av bilturen i seg selv, men mange barn spiser gjerne mye søtt eller salt rett før eller under bussturen, de sitter med mobiler/nettbrett og følger ikke med på selve kjøringen og turen. Godteri og bilkjøring er absolutt ingen god kombinasjon. Det i seg selv kan være med å fremprovosere en bilsyke som kanskje ikke hadde kommet med et mer korrekt kosthold og ved å følge med på veien.
Elever som vet de kan bli bilsyke bør spørre om å få sitte så langt frem i bussen som mulig.

Hva bør være med inn i bussen

Vi anbefaler derfor sterkt at elevene ikke har med annet enn vann (uten kullsyre) ombord i bussen. Matpause tar vi underveis og la for all del ikke nettbrett og mobiltelefoner være underholdningen underveis.

Hvordan bør vi pakke bagasjen?

Bussene har store bagasjerom, men likevel kan det bli trangt når 40-50 elever skal ha med bagasje for en uke, ski og diverse andre saker til skoletur.
Ikke heng sko, liggeunderlag, drikkeflasker eller annet utenpå sekken. Da blir de vanskelige å stable skikkelig i bussen og vi kan få utfordringer med å få alt med. Ta av liggeunderlag og sovepose om det henger utenpå sekken før bagasjelasting. Sovepose og liggeunderlag kan tas med inn i bussen, spesielt om det blir dårlig plass. Tunge gjenstander skal alltid ligge i bagasjerommet.
Brukte busser til salgs

JVB og JVB Tur skifter normalt ut flere busser hvert år og har derfor godt vedlikeholdte, brukte busser jevnlig til salgs. Kontaktperson: Kristoffer Kvame – Tlf. +47 91 11 11 19 eller e-post Merke Karosseri Lengde Ant. aksl.  UU/HC Passasjerpl. (Sit+gu+stå) Reg. dato € Km-st. Pris Status Scania Irizar i6   12,92   2  Ja   47+1+0  […] Les mer

Leie minibuss

JVB har tre minibusser til utleie med sjåfør. Dette er en 20-seter og to like 16-seters Mercedes-Benz Sprinter.   20-seters Mercedes-Benz sprinter: Denne minibussen leier vi kun ut med sjåfør. Vi kan også leie ut med tilhenger hvis det er mye bagasje.Bussen har 19 komfortable passasjerplasser pluss et forsete til reiseleder, klimaanlegg, radio/CD-spiller, mikrofon.    […] Les mer

Leie buss til bedrifter, skoler, lag og forening

Skal du leie buss? JVB Tur har moderne turbusser til leie flere steder på Østlandet som kjører dit dere ønsker. Bussene henter og bringer på flyplasser, båthavner, togstasjoner, hoteller, bedrifter, skoler eller der det måtte passe. Å reise med buss er sosialt, komfortabelt og du slipper å tenke på kjøringen. Overlat styringen til sjåføren så […] Les mer