Tyin - Kart, info og parkering

Her finner du mye nyttig du kan lese før turen, spesielt hvis du kommer med egen bil.

Beltebilen

Beltebilen kjører langs fylkesveg 252 og starter på Tyin, fra krysset mellom fylkesveg 252 og 53. 

All bagasje (unntatt en svært begrenset mengde håndbagasje) plasseres på beltebilens tak. Det er derfor lurt å pakke bagasjen skikkelig, det kan være både kaldt vær og regnvær i fjellet. Vi ønsker at skiene er i skipose eller i det minste bundet sammen.

Bussene

Rutebussene stopper på samme sted som beltebilene starter. Kommer du fra Oslo stopper Valdresekspressen kun to-tre meter unna.
Si gjerne fra til bussjåføren at du skal til beltebilen på Tyin når du går på bussen. Da beltebilsjåførene vanligvis har kontakt med bussene før avgang vet vi at du kommer.

NB! Avganger merket ank/avg Tyinkrysset har bare forbindelse mellom Tyin og Tyinkrysset (4km) med taxi. Ta kontakt med JVB for å bestille taxi (fra kr 50,- per person).

Bil

Hvis du kommer med bil finner du parkeringsplassen hundre meter fra beltebilen retning Tyinkrysset, men av- og pålasting kan skje ved beltebilen. Parkeringsplassen er som regel ikke betjent. Det er kun kontant betaling på parkeringsplassen (JVB har ingenting med driften av parkeringsplassen på Tyin).

Viktig ved bestilling

Hvis du har bestilt tur/retur er det svært viktig at vi får beskjed om du reiser på en annen avgang enn du har bestilt på eller av andre årsaker ikke møter til bestilt avgang. Gruppebestillinger uten avbestilling/frammøte vil uansett bli fakturert for hele eller deler av gruppen.

Kart til Tyin

Kartet under viser opplastingsstedet til beltebilen på Tyin. Hvis du bruker Google Maps til å beregne reisetid, husk kø ved utfartsdager
som fredager, lørdag før vinterferien, påske etc.