Velkommen til våre nye nettsider

Vi ønsker alle "gamle" og nye brukere velkommen til våre nye internettsider. Her håper vi å kunne frembringe en økt bruksverdi for våre kunder og ansatte.

Modernisert

JVB.no har gått over fra en egenutviklet webside til en komplett publiseringsløsning. De nye internettsidene inneholder mye av de samme funksjonene som i den gamle. Sidene har fått en ny og mer moderne layout og ikke minst med responsivt design. Responsivt design vil si at internettsiden tilpasser seg nettleseren din, du får presentert den samme siden på litt forskjellig måte avhengig om du bruker PC, smarttelefon eller nettbrett. Den største nyheten er ekstranett for informasjon og samhandling med ansatte og avtalekunder.

Aldri ferdig

Vi har allerede lagt ned mye arbeid her, men anser ikke internettsidene som et ferdig produkt. Ting må stadig videreutvikles, både med tanke på funksjonalitet og presentasjon. Vi vil fortsette å utvikle innholdet, og dersom du savner noe, ikke finner frem, eller rett og slett bare vil gi en tilbakemelding på de nye sidene håper vi du vil ta kontakt med oss via kontaktskjemaet, telefon eller e-post jvb@jvb.no.

Vi ønske alle brukerne en riktig god "surfetur", og håper du finner det du er på leting etter.

 

Kristoffer Kvame
Disponent