Bli opplevelsesdesigner i Jotunheimen Travel!

Jotunheimen Travel er en turoperatør med store vekstambisjoner innen opplevelsesturisme i vår kjerneregion fra Dovrefjell i nord til Hardangervidda i sør, Oslo i øst og Bergen i vest, med Jotunheimen og Valdres i hjertet.
Vi har sett oss som mål å være den ledende turoperatøren for bærekraftige opplevelser i den sør-norske fjellregionen og for å få dette til leter vi nå etter en fremoverlent person med erfaring innen opplevelsesdesign og salg.

Vårt hovedfokus ligger på naturbaserte opplevelser for folk fra hele verden – fra vandreturer i Jotunheimen, til sykkelturer i Valdres og spennende vinter opplevelser.

 

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaven din blir å skape opplevelser som skal tiltrekke gjester fra hele verden innen våre strategiske målgrupper sammen med våre lokale leverandører av overnatting, bespisning og opplevelser. Vi har allerede en godt etablert portefølje av opplevelser som det skal bygges på, men vi ønsker å være fremoverlente, og i samarbeid med gode samarbeidspartnere skape nye opplevelser for framtidens gjester.
Du skal også bistå med bookinger og salgsarbeid når det er behov for det.

Siden flertallet av våre gjester er fra utlandet, er engelsk hovedspråket. Norsk og et annet relevant tredjespråk er ønskelig. Du får hovedansvaret for å skape gode opplevelser året rundt – kunnskap om de nevnte regioner, om leverandører, og et brennende engasjement for bærekraftige, naturbaserte opplevelser.

Arbeidssted

Vi ønsker å bygge et engasjert lag i vårt selskap og mener at det er best å få det til fra vårt kontor på Fagernes. Men for svært gode kandidater er vi også åpne for andre løsninger hvor det delvis kan jobbes fra hjemmekontor.

Kvalifikasjoner

  • Utdanning innen reiseliv (kan erstattes med relevant erfaring)
  • Erfaring fra opplevelsesproduksjon
  • Godt nettverk innen reiselivet
  • Salgserfaring kan være en fordel
  • Meget gode kommunikasjonsferdigheter på engelsk (muntlig og skriftlig)
  • Du er vant å bruke Office365

Personlige egenskaper

  • Kundefokus – Du holder deg oppdatert om behovet til våre gjester
  • Du er liker å skape opplevelser sammen med andre
  • Du er dyktig til å skrive gode og salgsfremmende tekster
  • Du liker å reise for å bli kjent i regionen og aktuelle reisemål

Vi tilbyr

Hos oss blir du en del av et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø som har store vekst ambisjoner. Vår region er et eldorado for friluftsliv og naturen er aldri langt unna. Våre rutebusser gjør det enkelt for deg å reise mellom Fagernes, Oslo og Bergen.

Søknadsfrist: 15. November 2022

Frist: vi ønsker å ansette deg senest i starten av 2023.

Arbeidsted: Fagernes

For spørsmål ang. stillingen, ta kontakt med:

Georg Sichelschmidt  på telefon 911 11 133 eller på epost [email protected].