Rutetider

JVB kjører mange ruter på Østlandet hele året gjennom. Vi frakter deg med Valdresekspressen, Øst-Vest ekspressen, Beltebiler og Bygdinbåten. Nedenfor finner du rutetider til alle.

Buss_illustrasjon

Valdresekspressen

Valdresekspressen startet i 1985 og JVB stiftet sammen med ca. 50 andre busselskap i Norge Nor-Way Bussekspress i 1987. I dag kjører JVB fire forskjellige ruter i Nor-Way Bussekspress nettverket, hvorav to går under Valdresekspressen:

NW160: Oslo-Fagernes-Tyin-Årdalstangen
NW161: Oslo-Fagernes-Beitostølen (-Bygdin-Valdresflye-Gjendesheim)

Gå til www.nor-way.no for rutesøk og billettbestilling

Buss_illustrasjon

Øst-Vestekspressen

Som et bindeledd mellom Østlandet og Vestlandet er Øst-Vestekspressen et flott reisealternativ for helgeturister så vel som studenter. Bussturen over fjellet mellom Bergen og Lillehammer tar deg gjennom flere kjente norske destinasjoner.

Bussen besøker kjente steder som Voss, Nærøyfjorden, som står på UNESCOs verdensarvliste, og Kongevegen over Filefjell, som er kåret til en av Europas vakreste vandreruter. Om vinteren kjører bussen forbi flere velkjente langrenn- og alpindestinasjoner. For alle som skal gå fra hytte-til-hytte i Jotunheimen, er Øst-Vestekspressen et glimrende transportalternativ.

Buss_illustrasjon

Festivalbusser til Norsk Rakfiskfestival

Vi kjører deg til Norsk Rakfiskfestival på Fagernes fra mange av Valdres mest populære hyttedestinasjoner. Se våre rutetider og kjøp billetter ved å klikke deg inn på ønsket rute under.

Fra og med i år vil bussene KUN akseptere forhåndskjøpte billetter. Billetsalget foregår hos Nor-Way Bussekspress  www.nor-way.no. Usikker på hva nærmeste bussholdeplass heter? Søk fra endeholdeplass til Fagernes, klikk “Holdeplasser og priser” helt til høyre i søkeresultatet og videre på “xx stopp” under RakX. Da får du frem hele holdeplasslisten til ruta og kan ta et nytt søk fra din holdeplass (og evt. “se kart” for å se hvor den er på kartet).

Skal du være med nattbussene kl. 01:30? Husk når du søker at 01:30 etter fredagskvelden er på lørdag 6/11 (natt til lørdag) og etter lørdagskvelden er søndag 7/11 (natt til søndag).

Se rutetabeller

M/B Bitihorn

M/B Bitihorn trafikkerer på Jotunheimens største innsjø Bygdin, 1058moh. Billettsalget for sesongen 2022 er foreløpig kun tilgjengelig på nor-way.no

Grupper (over 20 personer) og charterturer kan bestilles umiddelbart ved henvendelse på telefon 911 11 103 eller epost [email protected].

Se rutetabell

beltebil_illustrasjon

Beltebil

Beltebilsesongen 2022 er nå avsluttet. Den vi starte opp igjen februar 2023.

Å reise med beltebilene til Eidsbugarden og Fondsbu er en reise utenom det vanlige til vinteropplevelsene.

Beltebilene går fra Tyin via Tyinholmen til Eidsbugarden (Fondsbu) og tilbake. 

Beltebilene gjør ikke bare reisen inn til Eidsbugarden enkel, de gjør også at du kan reise fra Oslo, Bergen og Lillehammer med buss og komme helt fram til destinasjon. Valdresekspressen og Øst-Vestekspressen stopper på Tyinkrysset, der du blir fraktet de siste minuttene til Tyinholmen med taxi og hvor beltebilene venter for å ta deg videre på en eventyrlig vinterreise.

Se rutetabell