Hjem 5 Rutetider 5 Rakfiskfestivalen 5 Vestringsbygda-Aurdal
Festivalbusser fra Vestringsbygda – Aurdal Fjordcamping

Festivalbussene og Valdresekspressen kan benyttes mellom Fagernes og Aurdal og Vestringsbygdaunder Norsk Rakfiskfestival. Vi setter opp mange ekstraavganger fra fredag tom. natt til søndag. Bruk rutesøket under for å finne rutetider og kjøpe billetter.

 

Booking Form
Avreise
Ankomst
Avreisedato
Returdato

Vi vil prioritere forhåndsbestilte billetter

Kjøp alltid billett på korrekt avgang mot Fagernes og på nattbussene fra Fagernes, men på ettermiddagsbussene fra Fagernes er vi veldig fleksible på å bruke billettene på feil avgangstidspunkt.
Det er bedre å kjøpe returbillett fra Fagernes på ettermiddagen på den avgangen man tror man skal være med enn ikke å kjøpe billett!

Vi prioriterer først de som har bestilt billett på riktig avgang, deretter de som har bestilt billett på andre avgangstider, og til slutt fyller vi opp med de som velger å kjøpe billett på bussen hvis vi har igjen ledige plasser.

NB! Billetter kan endres på “Min side” på Nor-Way.no inntil en time før avgang. Husk derfor å registrere deg som bruker hvis du ønsker denne muligheten enklest mulig senere.
Husk også at du med Nor-Way-appen er det enda enklere, les mer om appen her: https://www.nor-way.no/om-nor-way/nor-way-appen/