Juletur til Lübeck

Ta med deg familie og venner å bli med oss på en av årets førjulturer. Dette er en perfekt sjanse for å koble av fra julestresset hjemme og handle julegaver i Tyskland. Landet har lange tradisjoner med julemarkeder, som i selv er en opplevelse. Vi gleder oss til å tilbringe litt av årets førjulstid i Lübeck med deg.

Høydepunkt

  • Julemarked i Lübeck
  • Overnatting på Radisson Blu Hotel
  • Tur/retur med MS Color Magic
  • Moderne og komfortabel turbuss fra JVB

Inkludert

  • Bussreise t/r fra valgt påstigningssted
  • Båtreise t/r med MS Color Magic i delt 3* dobbelt innvendig lugar
  • 2 overnattinger på Radisson Blu Senator
  • Frokost og middag inkl. på hotellet og Color Magic
  • Reiseleder fra JVB
  • Reiseprogram

Dato og prisinformasjon

10. desember – 14. desember 2023

Pris: 8.000kr per person

Tillegg, pris per person:
Enkeltrom/-lugar, kr 2.715

3* utvendig enkellugar, kr 1.200

3* enkel promenadelugar, kr 500

3* utvendig dobbellugar, kr 600

3* dobbel promenadelugar, kr 250

Vi starter ferden fra Fagernes med en av våre komfortable busser. Herfra er det bare å lene seg tilbake og bli kjent med de andre reisende. I Oslo ankommer vi Hjortneskaia der vi videre blir med Color Line til Kiel. Om bord på skipet finner du aktiviteter og underholdning for enhver smak. Blant annet har promenaden et rikholdigt tilbud av butikker, i tillegg til at det finnes både badeland, spa, dansebar, restauranter og casino rundt på resten av båten. Fra Kiel tar bussen vår deg videre til hansabyen Lübeck.

Lübeck, også kjent som byen med de sju tårn etter kirketårnene som dominerer silhuetten av gamlebyen. Byen står på UNESCOs verdensarvliste og er en av de best bevarte hansabyene. I førjulstiden pyntes byen opp med lys og fakler, og handelsboder for enhver smak. Julemarkedet i Lübeck er ett av de eldste markedene, og absolutt blant de hyggeligste og beste.

Gamlebyen i Lübeck er en sjarmerende og historisk middeladerby, kirketårnene ruver høyt over århundre gamle hus, som rommer både butikker, restauranter og museer. En spasertur gjennom gamlebyen tar deg med på en tidsreise tilbake til byens spennende fortid.

Vi ser frem til å dele denne fantastiske førjulsturen sammen med deg!

Betingelser

Vi tar forbehold om eventuelle endringer i programmet som en følge av forhold utenfor vår kontroll.

Avbestillingsfrist 25.10.23. Vi oppfordrer alle til å tegne egen avbestillingsforsikring (reiseforsikring) hos sitt forsikringsselskap.

For å gjennomføre turen må det være minst 25 deltagere. Dersom vi ikke har fått nok bestillinger innen 25. oktober blir turen kansellert. Du vil selvfølgelig få refundert det du har betalt, dersom vi må kansellere turen.

Se alle pakkereiser