JVB Travel inngår samarbeidsavtale med DNT Oslo og Omegn

Pressemelding:

JVB Travel har signert en samarbeidsavtale med DNT Oslo og Omegn for å samarbeide innen turproduksjon, salg og markedsføring rettet mot DNTs internasjonale satsning. «Jeg er svært stolt over denne avtalen,» sier daglig leder i JVB Travel, Georg Sichelschmidt, «da dette viser at JVB er en viktig aktør og selger for DNT-hyttene, og at vår turproduksjon kan bidra til en positiv utvikling for DNT og alle DNTs medlemmer. At våre gjester ikke bare bruker den infrastrukturen som er bygget opp over mange år basert på dugnad. men at vårt engasjement er en del av en løsning for en bærekraftig utvikling i DNT, gjør meg svært tilfreds.»

DNT Oslo og Omegn er den foreningen i DNT-systemet som håndterer alle utenlandske medlemmer og den internasjonale satsningen i DNT. DNT sliter delvis med at noen hytter har lite trafikk, og det finnes et stort potensial for flere gjestedøgn. Økt belegg er også viktig for å finansiere DNTs hytte- og stiinfrastruktur i den norske fjellheimen.

Derfor er et satsningsområde for DNT å sørge for at flere utenlandske gjester går på tur i Norge og besøker den fantastiske infrastrukturen DNT har etablert i over 150 år. JVB Travel, med sin merkevare Jotunheimen Travel, blir nå den foretrukne samarbeidspartneren for DNT Oslo og Omegn når det kommer til å utarbeide nye vandreturer og tilrettelegge for at utenlandske besøkende enkelt kan delta på slike turer.

Jotunheimen Travel har hatt ca. 1.000 gjester i 2023 på tur i Jotunheimen og er med dette en viktig innkjøper av overnatting i DNT. Gjennom samarbeidsavtalen med DNT Oslo og Omegn vil Jotunheimen Travel utvikle nye turer også utenfor Jotunheimen og Valdres for å etablere kvalitativt gode turopplevelser og fremme det norske friluftslivet og DNT-modellen.

Les mer: www.jotunheimentravel.com

Om JVB Travel

JVB Travel, etablert i 2018, er et 100 % eid selskap av AS Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap fra Fagernes. JVB Travel arbeider med opplevelsesturisme i Valdres, Jotunheimen og den sørlige fjellregionen i Norge. Gjennom sin merkevare Jotunheimen Travel, tilbyr selskapet dags- og flerdags vandre- og sykkelturer om sommeren, samt langrenn og vinteropplevelser om vinteren.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Georg Sichelschmidt Daglig leder, JVB Travel AS

Tlf. 91 11 11 33,
Epost: [email protected]