Leie buss

Å leie buss er sosialt, avslappende, miljøvennlig, og ikke minst komfortabelt. Og du kan benytte tiden til andre behov mens sjåføren trygt tar seg av kjøringen. Reis med oss med god samvittighet!

Send oss en e-post med noen opplysninger om hvilken tur du ønsker deg og få et uforpliktende tilbud fra oss.

Buss_illustrasjon

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på leie av buss

For at vi skal kunne gi deg et riktig pristilbud trenger vi noen opplysninger om turen du ønsker å dra på.

  • Hvor, og når vil du reise?
  • Hvor mange er dere?
  • Kontaktinformasjon 
  • Eventuelle ønsker/kommentarer

Send oss en e-post, så kontakter vi deg med et pristilbud i løpet av kort tid.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på leie av buss

Skal du ha buss én vei eller tur/retur?

Ønsker du buss tilgjengelig under oppholdet?

Kontaktinformasjon

Skal du reise privat eller med en organisasjon?

15 + 13 =

Buss til skoletur og leirskole

JVB har lang erfaring med å kjøre elever i buss til leirskole og på skoletur. Våre sjåfører trives godt med å få kjøre forventningsfulle og spente elever til leirskole. Leirskoleturen er for mange en opplevelse som skiller seg ut og som alle har minner fra.

Les mer om buss til leirskole ›

Buss til firmatur

Vi legger til rette for at du og kollegaene dine får en sosial, komfortabel og sikker busstur. 
Vi har busser over hele Øst-Norge. JVB tur kan sørge for å få deg frem til alle deler av Norge. Der vi ikke har busser selv har vi gode samarbeidspartnere.

Les mer om buss til firmatur ›

Buss til seniortur / foreningstur

JVB kan arrangere komplette bussreiser med opplevelser, overnatting og mat for deg og din gruppe. Vi har fokus på trivsel, komfort og sikkerhet – slik at du kan slappe av, og hygge deg på hele reisen din. 

Les mer om buss til foreninger ›

Våre busser

turbuss jvb

Sikkerhet, komfort og hyggelige sjåfører

JVB Tur AS har en stor busspark bestående av nye og moderne busser fra Mercedes og Scania. Vårt mål er at du som kunde skal få den mest komfortable reisen. Fokuset vårt ligger på sikkerhet, komfort og hyggelige sjåfører. Kapasiteten på bussene er fra 19-57 passasjerer pr buss og alle bussene som er større enn 19 seter har toalett ombord.

Vi har busser med alkolås, 3 punkts setebelte, automatisk brannslukker i motorrom, aktiv bremseassistent, sporassistent, registrering av tretthet hos sjåfør, kollisjonsvarsler, TPM (dekktrykksovervåking), brannslukningsapparat, nødutgang i sideruter og takluker, automatisk tilbakemelding til sjåfør om kjørestil (underveis og etter tur, dette for at sjåføren kan utvikle seg til å bli en bedre sjåfør)

Flere faktorer gjør reisen komfortabel, her er ett utvalg av hva bussene våre kan tilby; gode justerbare seter med armlene og fothviler, teppegulv,
2-sones klimaanlegg, multimedia anlegg (mulighet for DVD, mikrofon og musikk), høyttaleranlegg fra Bosch, god belysning (mange justeringsmuligheter), 230V uttak, USB kontakt, hattehylle og god plass til bagasje i bagasjerom. WIFI på bestilling.

 

Romslig plass

Komfortable seter

Scania – trygghet og komfort

Bli med på tur med JVB?

Vi har lang erfaring med å arrangere turer for foreninger, vennegrupper og firmaer. Vi kan ordne alt fra overnatting, mat langs vegen og finne frem til fine aktiviteter dere kan gjøre. Har du egne ideer til ting du vil gjøre, så skreddersyr vi gjerne et opplegg for deg!