Leie buss Lillehammer

JVB Tur har flere turbusser stasjonert på Lillehammer. Bussene våre har opptil 57 seter, 3 punkts sikkerhetsbelter, klima/aircondition, toalett, kjøleskap, DVD og god bagasjeplass. 

Lei en buss på Lillehammer til enhver anledning 

Sjåførene våre har lang erfaring med turkjøring og skal du på tur med bedriften, korpset, laget eller klubben, har vi busser som passer perfekt for dere. Våre turbusser har nemlig alle fasiliteter som er nødvendig for en komfortabel reise. 

Vi har lang erfaring med produksjon av reiser. På forespørsel skreddersyr vi gjerne turen for laget ditt, foreningen, bedriften eller skolen din. Vi har også flere forslag til ferdige pakketurer om du ikke har bestemt reisemål allerede. 

Send oss en e-post med noen opplysninger om hvilken tur du ønsker deg og få et gratis og uforpliktende pristilbud.

Buss_illustrasjon

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på leie av buss

For at vi skal kunne gi deg et riktig pristilbud trenger vi noen opplysninger om turen du ønsker å dra på.

  • Hvor, og når vil du reise?
  • Hvor mange er dere?
  • Kontaktinformasjon 
  • Eventuelle ønsker/kommentarer

Send oss en e-post, så kontakter vi deg med et pristilbud i løpet av kort tid.

turbuss jvb

Leie turbuss fra Lillehammer

Dra hvor dere vil – når dere vil

Bestem selv når dere vil dra. Med buss blir turen både mer miljøvennlig, og mer fleksibel. Vi kjører dere til og fra ønsket destinasjon akkurat når det passer dere. Bussene våre er stasjonert på Østlandet, men vi kjører dere til hele Norge og ut i Europa.

Komfort – helt frem

Det er viktig for oss at du har det godt på bussreisen din. På bussene våre er det gode justerbare seter med armlene, fothviler og teppegulv, 2-sones klimaanlegg, multimedia anlegg (mulighet for DVD, mikrofon og musikk), høyttaleranlegg fra Bosch, WiFi, god belysning med mange justeringsmuligheter, 230V uttak, USB kontakt, hattehylle og god plass til bagasje i bagasjerom. Hvert sete har også USB-uttak og/eller 220 volt til lading av PC og telefoner.

Ønsker dere å legge opp til en tur med transport til og fra aktiviteter, stiller vi selvfølgelig en buss til disposisjon gjennom hele oppholdet. Vi samarbeider også med ulike aktører i eventbransjen og kan være behjelpelig med å sette sammen en tur med fullt opplegg.

Bli med på tur med JVB?

Vi har lang erfaring med å arrangere turer for foreninger, vennegrupper og firmaer. Vi kan ordne alt fra overnatting, mat langs vegen og finne frem til fine aktiviteter dere kan gjøre. Har du egne ideer til ting du vil gjøre, så skreddersyr vi gjerne et opplegg for deg!