Buss til firmatur

Ta med kollegene på firmatur eller inviter kunder på kundearrangement! En firmatur er en fin måte å styrke samhold, og få nye impulser sammen. Med våre moderne busser sørger vi for at dere får en behagelig, sosial og hyggelig firmatur med høy komfort.

Alle våre busser er moderne turbusser med som tilfredsstiller de siste utslippskrav (euro VI) med alle fasiliteter som klimaanlegg, toalett, trepunkts sikkerhetsseler, regulerbare stolrygger, kjøleskap, leselys m.m. WiFi er også tilgjengelig på forespørsel.

Om ønskelig kan vi ordne med enkel servering i bussen (kaffe, te, baguetter o.l.) eller vi kan bestille en kaffestopp eller lunsj underveis.

Vi har busser til de fleste behov og imøteser kundens ønsker så langt det lar seg gjøre.

Send oss en e-post med noen opplysninger om hvilken tur du ønsker deg og få et gratis og uforpliktende pristilbud.

Buss_illustrasjon

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på leie av buss

For at vi skal kunne gi deg et riktig pristilbud trenger vi noen opplysninger om turen du ønsker å dra på.

  • Hvor, og når vil du reise?
  • Hvor mange er dere?
  • Kontaktinformasjon 
  • Eventuelle ønsker/kommentarer

Send oss en e-post, så kontakter vi deg med et pristilbud i løpet av kort tid.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på leie av buss

Skal du ha buss én vei eller tur/retur?

Ønsker du buss tilgjengelig under oppholdet?

Kontaktinformasjon

Skal du reise privat eller med en organisasjon?

12 + 9 =

turbuss jvb

Dra hvor dere vil – når dere vil 

Bestem selv når dere vil dra. Med buss blir turen både mer miljøvennlig, og mer fleksibel. Vi kjører dere til og fra ønsket destinasjon akkurat når det passer dere. Bussene våre er stasjonert på Østlandet, men vi kjører dere til hele Norge og ut i Europa. 

Komfort – helt frem

Det er viktig for oss at du har det godt på bussreisen din. På bussene våre er det gode justerbare seter med armlene, fothviler og teppegulv, 2-sones klimaanlegg, multimedia anlegg (mulighet for DVD, mikrofon og musikk), høyttaleranlegg fra Bosch, WiFi, god belysning med mange justeringsmuligheter, 230V uttak, USB kontakt, hattehylle og god plass til bagasje i bagasjerom. Hvert sete har også USB-uttak og/eller 220 volt til lading av PC og telefoner.

Ønsker dere å legge opp til en jobbreise med transport til og fra aktiviteter eller bedriftsbesøk, stiller vi selvfølgelig en buss til disposisjon gjennom hele oppholdet. Vi samarbeider også med ulike aktører i eventbransjen og kan være behjelpelig med å sette sammen en skreddersydd firmatur med fullt opplegg.

Komfortable seter

Romslig plass

Scania – kvalitet og komfort

Bli med på tur med JVB?

Vi har lang erfaring med å arrangere turer for foreninger, vennegrupper og firmaer. Vi kan ordne alt fra overnatting, mat langs vegen og finne frem til fine aktiviteter dere kan gjøre. Har du egne ideer til ting du vil gjøre, så skreddersyr vi gjerne et opplegg for deg!