M/B Bitihorn er sjøsatt

Mange har ventet på høyere vannstand på Bygdinvannet i år. M/B Bitihorn har stått tålmodig ved brygga på Bygdin noe lengre enn vanlig, men i dag, presis kl 10.00 ble Bygdinbåten sjøsatt og er klar for ny sommersesong.

Endelig nok vann

Kaptein Magnus Kvame er fornøyd med å endelig kunne få seile fjellfolk innover Jotunheimen.  

M/B Bitihorn har seilt alle somre siden 1912, med kun et opphold under 2. verdenskrig. Siden den gang har tusenvis av fjellglade folk kommet seg innover i Jotunheimen. Båten anløper Bygdin, Torfinnsbu og Eidsbugarden, som alle er flotte utgangspunkt for opplevelser i fjellet.  M/B Bitihorn trafikkerer daglig i sesongen 2022 til medio september. 

“Det lønner seg å være tidlig ute med billettkjøp, for å være sikret plass på båten i sommer”, avslutter kaptein Magnus Kvame.  

Om selskapet

AS Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap er et selskap med over 100 års tradisjon, som har hatt en betydelig påvirkning for utviklingen av Valdres. 
I dag er selskapet strukturert i en konsernmodell med selskaper som ivaretar ulike oppgaver. Konsernet driver ekspressbussene Valdresekspressen og Øst-Vestekspressen, beltebilene fra Tyin til Eidsbugarden, båten M/B Bitihorn, et eget verksted og transporttjenester for varer. JVB Tur AS tar seg av turbusstrafikken og JVB Travel AS jobber med innkommende ferie og fritidsmarked. 

Kontakt

Administrerende direktør: Helge Kvame – Tlf. 91 11 11 14 

Direktør for salg, marked og reiseliv: Georg Sichelschmidt – Tlf. 91 11 11 33