Leie turbuss

Å reise med turbuss er sosialt, avslappende, miljøvennlig, bærekraftig og ikke minst komfortabelt. Og du kan benytte tiden til andre behov mens sjåføren tar seg av kjøringen. JVB er en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift og har dermed fokus på miljøvennlighet. Reis med oss med god samvittighet. Ta kontakt om du lurer på noe eller allerede har bestemt deg for å leie turbuss.

JVB Tur har flåte bestående av moderne turbusser. Bussene har fra 19 til 57 seter. Alle med 3 punkt sikkerhetsbelter, klima/aircondition, toalett, kjøleskap, DVD m.m. Vi har busser stasjonert i Oslo, Viken og Innlandet.

Lei en turbuss så kan du nyte reisen og våre erfarne sjåfører tar deg trygt frem.

Vi leier ut turbuss med sjåfør for din tur

Skal du på tur med bedriften, skolen, klassen, korpset, laget eller klubben?

Da har vi en buss som passer for dere. Våre turbusser har alle fasiliteter for en komfortabel reise. I våre turbusser er det regulerbare seter, toaletter, leselys, kjøleskap, radio, DVD, mikrofon, luftkjøling og guidesete.  
Vi har busser over hele Øst-Norge. JVB tur kan sørge for å få deg frem til alle deler av Norge. Der vi ikke har busser selv har vi gode og seriøse samarbeidspartnere. 

Ønsker du bistand med bussreise inkludert overnatting, aktiviteter og måltider? Vi sitter med kompetanse, planleggingsverktøy og erfaring. Ta kontakt for ett uforpliktende tilbud.

Turbuss fra Oslo lufthavn, Gardermoen

Har du behov for å leie turbuss fra eller til Oslo lufthavn vil vi gjerne gi deg et tilbud på ditt transportbehov.

Fra OSL Gardermoen kan vi tilby billig og komfortabel transfer dit du ønsker. F.eks til Oslo, Gjøvik, Beitostølen, Hafjell, Lillehammer, Hemsedal, Geilo, Drammen, Hønefoss eller Trysil. Vi kjører deg dit du vil. 

Skreddersydde pakker

Vi driver også egen turproduksjon og kan dermed tilby gode tilbud på komplette reiser med transport, overnatting,
mat og opplevelser. Ta kontakt for et godt tilbud!

Kontakt oss tidlig i planleggingsfasen så sparer du både tid, penger og ikke minst bekymringer. Les mer om vår reiseavdeling her.


Forespørsel turbuss