Foto: Beitostølen Resort

Opplev Beitostølen – 2 netter på Riddegaarden

Dette er en fantastisk mulighet til å oppleve kjente Beitostølen i våre nye leiligheter på Riddergaarden. To netter med ren nytelse venter på deg, og her har du den perfekte muligheten til ultimat avslapping inkludert transport fra Oslo.

Riddergaarden er et sanseparadis, plassert ved foten av alpinanlegget. Her kan du nyte ski-inn og ski-ut om vinteren, og året rundt kan du svømme i velværeanlegget med to bassenger. Inngang på det populære ridderbadet er inkludert i pakken. Den nye restauranten Casa Montagna frister med deilige italienske gourmetretter.

Pakk kofferten og la Beitostølen ønske deg velkommen til to dager med ren glede og avslapning i våre flotte nye leiligheter med ubeskrivelige omgivelser.

Highlights

  • Splitter nye studioleilighet inkl. inngang til Ridderbadet
  • Buss fra/til Oslo inkl.

Inkludert

  • 2x netter på Riddergaarden inkuludert oppredde senger og sluttvask
  • To timers entre til Ridderbadet
  • Transport fra/til Oslo med Valdresekspressen

Pris & Sesong

Pris per pers*: Kr. 1.995

Ekstra natt (per booking): Kr. 1.525

Priser gjelder fram til 16.12. 2023 alle dager, untatt fredager (ikke 14./15. 11.2023).

Ankomst fredag: + Kr. 500 per pers

Dag for dag

Dag 1: Velkommen til Beitostølen!

Dag 1 – Velkommen på Beitostølen 

Reisen begynner med en behagelig tur fra Oslo med Valdresekspressen, her står du fritt til å velge mellom våre ulike avganger. Disse komfortable bussene gir deg en avslappende tur direkte til vakre Beitostølen. Ved ankomst sjekker du inn på Radisson Hotel, og bussen stopper nesten rett utenfor døren. Derfra er det en kort spasertur på omtrent 250 meter til en sjarmerende leilighet som du skal bo i de neste dagene.

Dag 2: Utforsk Beitostølen

Nyt hvert øyeblikk av ditt opphold på Beitostølen. Ta turen til Ridderbadet for velvære, eller utforsk de fantastiske turmulighetene Beitostølen omringer deg med. Hvis du trenger tips eller informasjon, ligger turistkontoret bare et steinkast unna – men husk å sjekke åpningstidene. Du kan velge mellom å være din egen kokk i leiligheten eller prøve en av de mange herlige restaurantene Beitostølen har å by på. I hovedbygningen finner du en sjarmerende arkade med biljardbord og et utvalg med andre arkadespill, slik at du kan underholdes uavhengig av værforholdene.

Dag 3: Avreise

Det er dessverre tid for avreise, og du står fritt til å velge mellom de forskjellige avgangene Valdresekspressen har tilbake til Oslo. Vi takker deg for besøket, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Nyttig informasjon

Nedenfor vil du finne mer detaljert informasjon om tilbudet. Er det noe du lurer på? Ring oss (Tlf. 91 11 11 30), eller send oss en mail – vi hjelper deg. 

Riddergaarden

Leilighetene på Riddergaarden varierer i størrelse fra 2 til 6 personer og er utstyrt med moderne kjøkken, koselig spiseplass, og stue. Du blir tildelt en leilighet etter hvor mange dere er i reisefølge.
Les mer: https://www.beitostolen.com/overnatting/riddergaarden/

 

Ridderbadet

Nyt varme og avslapning, bading i varmkulp, hot sauna, frisk swim out med utsikt mot Jotunheimen, og servering på Ridderbadet. Et sted å slappe av og perfekt etter en dag ute i den fantastiske naturen rund Beitostølen.
Les mer om Ridderbaadet her: https://www.beitostolen.com/aktivitet/ridderbadet/

Du blir kontaktet av oss i forkant for reservering av velvære -tid på Ridderbadet. To timer entre er inkludert i prisen.

Matservering

Vi vil varmt anbefale et besøk på Casa Montagna i samme bygge som leilighetene. Det finnes i tillegg mange restauranter på Beitostølen hvor du finne et bra utvalg av ulike matretter.

Det finnes også matbutikker, hvis du ønsker å handle noe for å lage mat selv. 

Valdresekspressen

Valdresekspressen kjører direkte fra Oslo til Beitostølen flere ganger om dagen og du kan velge fritt hvilken avgang du ønsker å bruke.
Sjekk gjerne rutetider her og gi oss beskjed sammen med bookingen.

Du kan også stige på Valdresekspressen på andre steder en Oslo bus terminal. Si gjerne ifra ved bookingen hos oss.

Kanskje du også vil like