Foto: WFB/Jonas Ginter

Julemarkedsbyen Bremen

Vi kjører på med en ny mulighet til å koble av fra julestresset hjemme og handle julegaver i Tyskland. Landet har lange tradisjoner med julemarkeder, som i selv er en opplevelse. Ta med deg venner og familie på et av årets førjulsturer!

Høydepunkt

 • Julemarked i Bremen
 • Middag på Bremer Ratskeller
 • Utvendig lugar med havutsikt om bord Color Line
 • Moderne og komfortabel buss

Inkludert

 • Bussreise t/r fra valgt påstigningssted
 • Båtreise t/r med MS Color Fantasy i delt 3* dobbelt utvendig lugar
 • 2 overnattinger på ACHAT Plaza City Bremen
 • Middag på Bremen Ratskeller
 • Frokost og middag inkl. på hotellet og Color Line
 • Reiseprogram
 • Reiseleder fra JVB

Dato og prisinformasjon

3. desember – 7. desember 2023

Pris: 8.900kr per person

Tillegg for enkeltrom/-lugar: 2.750kr

Lugar med promenadeutsikt på forespørsel.

Vi starter ferden fra Fagernes med en av våre komfortable busser. Herfra er det bare å lene seg tilbake og bli kjent med de andre reisende. I Oslo ankommer vi Hjortneskaia der vi videre blir med MS Color Fantasy til Kiel. Om bord på skipet finner du aktiviteter og underholdning for enhver smak. Blant annet har promenaden et rikholdigt tilbud av butikker i tillegg til at det finnes både badeland, spa, dansebar, restauranter og casino rundt på resten av båten. Fra Kiel tar bussen vår deg videre til Bremen.

Bremen har røtter helt tilbake til 800-tallet, men er kanskje mest kjent som en hansaby. Her finnes det spennende historie, vakker arkitektur, pittoreske gater og områder med koselige puber og restauranter. Bremen er også hjembyen til det verdenskjente Beck`s øl. Den historiske bydelen Schnoor består av middelalderbygninger og smale smug, de eldste husene er fra 1500- tallet, men bydelen dateres helt tilbake til 1200-tallet.

Bygningene i området rundt Böttcherstasse fremstår som en perfekt kombinasjon av tradisjonell og ekspresjonistisk arkitektur. Klokkespillet er unikt i sitt slag og mellom gavlene på to tidligere handelshus henger 30 klokker av Maissen-porselen. Hver time (unntatt ved frost) kan du høre klokkespill i gatene.

Området rundt Schlachte klynger seg langs Wesers nordøstlige bredder. Her kan du også vandre blant puber, restauranter og oppussede gamle bygninger, mens seilskuter og andre båter passerer opp og ned elven.

ACHAT Plaza City Bremen med sine gode fasiliteter og komfortable rom, ligger rett ved inngangen til gamlebyen og julemarkedet på Bremen Marktplatz.

Vi ser frem til å dele denne fantastiske førjuls-turen sammen med deg!

Betingelser

Vi tar forbehold om eventuelle endringer i programmet som en følge av forhold utenfor vår kontroll.

Avbestillingsfrist 31.10.23. Vi oppfordrer alle til å tegne egen avbestillingsforsikring (reiseforsikring) hos sitt forsikringsselskap.

For å gjennomføre turen må det være minst 25 deltagere. Dersom vi ikke har fått nok bestillinger innen 31. oktober blir turen kansellert. Du vil selvfølgelig få refundert det du har betalt, dersom vi må kansellere turen.

Se alle våre pakkereiser