Hjem 5 Rutetider 5 Rakfiskfestivalen

Festivalbusser til Norsk Rakfiskfestival

Vi kjører deg til Norsk Rakfiskfestival på Fagernes fra mange av Valdres mest populære hyttedestinasjoner. Vi har også festivalbusser fra Oslo, Lillehammer – Gjøvik og Gol. Se våre rutetider og kjøp billetter ved å klikke deg inn på ønsket rute under. Vi prioriterer forhåndsbestilte billetter. Alle rakfiskbussbillettene selges på nor-way-no selv om det ikke går ekspressbusser på strekningen til vanlig.

NB! Husk at nattbussene etter midnatt, klokken 01:30, fra Fagernes går lørdag og søndag (ikke fredag og lørdag). 
NB! Finner du ikke din holdeplass i tabellen under, klikk på den grønne knappen og søk opp din holdeplass på nor-way.no. 

Kjøp billett fra:

Vi vil prioritere forhåndsbestilte billetter

Kjøp alltid billett på korrekt avgang mot Fagernes og på nattbussene fra Fagernes, men på ettermiddagsbussene fra Fagernes er vi veldig fleksible på å bruke billettene på feil avgangstidspunkt.
Det er bedre å kjøpe returbillett fra Fagernes på ettermiddagen på den avgangen man tror man skal være med enn ikke å kjøpe billett!

Vi prioriterer først de som har bestilt billett på riktig avgang, deretter de som har bestilt billett på andre avgangstider, og til slutt fyller vi opp med de som velger å kjøpe billett på bussen hvis vi har igjen ledige plasser.

NB! Billetter kan endres på “Min side” på Nor-Way.no inntil en time før avgang. Husk derfor å registrere deg som bruker hvis du ønsker denne muligheten enklest mulig senere.
Husk også at du med Nor-Way-appen er det enda enklere, les mer om appen her: https://www.nor-way.no/om-nor-way/nor-way-appen/

Deltagere i Rakfiskløypa. Foto: Norsk rakfiskfestival

Bedømmelse av rakfisk. Foto: Norsk rakfiskfestival

Konsert på Rakfiksfestivalen. Foto: Norsk rakfiskfestival

Planlegge tur eller leie buss?

Vi kan skreddersy en helt egen tur etter ditt ønske! Kontakt oss for å planlegge en tur til deg og din gruppe! Vi har også et stort utvalg turer i Jotunheimen og Valdres gjennom vårt reiseselskap jotunheimentravel.no

Kontakt oss

Meld på nyhetsbrev

7 + 10 =