Foto: Yngve Ask/Scanout

Ta bussen til vintereventyret Valdres!

Valdres er et eldorado for skisport og vinteraktiviteter – og vi kjører deg helt frem!

 

Langrenn

I Valdres finner du et av de største sammenhengende løypenettverkene i Norge. Her finner du alt fra lune skogsløyper til skiløyper høyt til fjells med flott utsikt. Gli på preparerte løyper gjennom et vinterlandskap med majestetisk utsikt over snøkledde fjell. Kombiner dette med overnatting på de koseligste fjellstuer.

Alpint

I Valdres har vi hele syv alpinsentre som alle byr på flotte omgivelser og nedfarter av ulik vanskelighetsgrad, godt spredt fra Stavadalen i sør til Beitostølen i nord.

Randonee og topptur 

Valdres er kjent for sine mange flotte fjell, noe som gjør randonee til en populær aktivitet om vinteren. Velg mellom lave og slake fjelltopper, perfekt for nybegynnere eller høyere og brattere fjelltopper for den mer erfarne. Det er lite som slår følelsen av å stå på toppen, og suse nedover fjellsidene med den flotte utsikten foran deg!

Beltebil inn til Eidsbugarden

Bli med til Eidsbugarden og Jotunheimen med de nostalgiske beltebilene! Her har du mulighet til å komme deg høyt til fjells på en komfortabel og spennende måte. 12 Bombardier Snowmobil veteraner går i trafikk mellom Tyin og Eidsbugarden i Jotunheimen i vintersesongen. Vi selger billettene til beltebilen gjennom nor-way.no. Dersom du ønsker å bestille en av våre pakketurer er transport med beltebil inkludert.

Vinteropplevelser med Jotunheimen Travel

Bli med på vintereventyr i snørike Valdres og Jotunheimen!

Jotunheimen Travel tilbyr spennende vinteraktiviteter for både liten og stor, nybegynneren og den fjellvante. Opplev et gnistrende vinterlandskap fra hundesleden, føl på mestring ved å komme til topps på truger eller ski, og nyt nypreppede langrennsløyper omringet av hvite topper. Alle turer er inkludert bussreise med JVB. Se alle vinteraktiviteter på jotunheimentravel.com.

Ta bussen til vintereventyret

dagstur med beltebil

Vi har kjørt fjellfolk til Valdres i generasjoner!

Reis miljøvennlig og enkelt med oss. Slapp av på turen å les en god bok, eller nyt den fine naturen med favorittmusikken på øret. 

 

Beitostølen og Tyin 

Til Beitostølen med NW161 Valdresekspressen:

Beitostølen er et snøsikkert område som byr på både flotte langrennsløyper, alpinbakker, og nærhet til spektakulære fjelltopper. På Beitostølen kan du overnatte på en av mange hoteller eller hytter. NW161 Valdresekspressen kjører deg fra Oslo og Fagernes til Beitostølen med stopp rett ved alpinbakken i Beitostølen sentrum.

Til Tyinknrysset med NW162 Øst-Vestekspressen:

På Tyin i Vang har du utallige muligheter for
vinter-aktiviteter. Her kan du praktisk talt spenne på deg toppturskia på bussholdeplassen å plukke fjell, ta deg en tur i Tyin-Filefjell Skisenter eller dra på tur til Eidsbugarden, med de populære, nostalgiske beltebilene. På Tyin kan du overnatte på Filefjellstuene. NW162 Øst-Vestekspressen kjører deg fra Oslo eller Bergen til Tyin flere ganger i uken.