Leie buss til klassetur 

Trenger du leie en buss til klassetur? JVB har lang erfaring i å kjøre elever i buss på klassetur og leirskole. Våre sjåfører trives godt med å få kjøre forventningsfulle og spente elever. En klassetur er for mange en opplevelse som skiller seg ut, og som alle har minner fra. Styrk det sosiale samholdet i klassen og bli kjent med nye elever. Kanskje du får tilbudet om å prøve noe nytt. Dette er en unik mulighet til å utforske nye aktiviteter med dyktige instruktører og lærere.

Fra skoleåret 2019/2020 har dette blitt et tilbud som alle skal ha mulighet til å delta på. Turen starter og slutter som regel med en busstur, la oss bidra til at transportetappen til/fra klasseturen blir en trygg og behagelig reise.

Ta kontakt for en uforpliktende tilbud, vi er konkurransedyktige på pris og har som nevnt lang erfaring med å kjøre elever i buss på klasseturer og leirsskole.

Send oss en e-post med noen opplysninger om hvilken tur du ønsker deg og få et gratis og uforpliktende pristilbud.

Buss_illustrasjon

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på leie av buss

For at vi skal kunne gi deg et riktig pristilbud trenger vi noen opplysninger om turen du ønsker å dra på.

  • Ønsker du buss en vei eller tur/retur
  • Avreisested og ankomststed
  • Når du vil dra (dato og tidspunkt)
  • Antall passasjerer
  • Eventuelt returdato (ved tur/retur)
  • Kontaktinformasjon (for privatpersoner trenger vi navn, e-post og telefonnummer. For organisasjoner trenger vi også firmanavn og organisasjonsnummer)
  • Eventuelle ønsker/kommentarer

Send oss en e-post, så kontakter vi deg med et pristilbud i løpet av kort tid.

Bli med på tur med JVB?

Vi har lang erfaring med å arrangere turer for foreninger, vennegrupper og firmaer. Vi kan ordne alt fra overnatting, mat langs vegen og finne frem til fine aktiviteter dere kan gjøre. Har du egne ideer til ting du vil gjøre, så skreddersyr vi gjerne et opplegg for deg!