Sommerjobb: Bagasjebil sjåfør

Vi søker en engasjert og serviceinnstilt medarbeider til sommeren 2024 for å bli en del av vårt team for bagasjetransport i Jotunheimen. Vi er på jakt etter noen som har en lidenskap for å tilrettelegge for våre internasjonale gjester på en måte, slik at dem får en over gjennomsnittlig god opplevelse med å være på tur med Jotunheimen Travel.

Jotunheimen Travel organiserer vandre- og sykkelturer om sommeren i Jotunheimen og Valdres. Vi tilrettelegger med bagasjetransport slik at våre gjester ikke må bære tunge sekker eller må har med seg bagasjen på sykkelen sin.

Vår bagasjebil kjører daglig bagasje mellom Beitostølen, Bygdin, Gjendesheim, Lemonsjøen og Ruten i tidsrom juni/juli – august/september.

Arbeidsoppgaver

Du skal kjøre en runde fra Beitostølen til Bygdin, over Valdresflya til Gjendesheim, til Lemonsjøen, Ruten og langs Jotunheimvegen tilbake til Bygdin for å hente og levere bagasje. Det handler stort sett om kofferter og en del sykler som må fraktes mellom disse stedene. Noen ganger kan det også hendes at det skal fraktes bagasje helt til Lom, Glitterheim, Eidsbugarden eller fra Fagernes.

Det er avgjørende for jobben at du i tett samarbeid med sentraladministrasjonen og våre samarbeidspartnere (overnattingsstedene og andre aktører) sørge for at bagasjen kommer ditt den skal. Det forutsetter at du er løsningsorientert og selvgående og du ser viktigheten for at bagasjen kommer fram til våre gjester.

Siden du kommer å møte også våre gjester burde du være serviceorientert, flink å kommunisere på engelsk og norsk (kanskje også et annet språk) og skjønne at du er en del av opplevelses for våre gjester.

Skulle det oppstår utfordringer til våre gjester underveis (f.eks. feil med sykkel, ekstra oppdrag med bagasje) skal du være villig til å hjelpe med å finne gode løsninger.

Kvalifikasjoner:

  • Serviceinnstilt og imøtekommende personlighet
  • Løsningsorientert og fleksibel
  • Evne til å kommunisere tydelig på norsk og engelsk
  • God fysisk form og evne til å løfte og bære tung bagasje
  • Førerkort B

Interessert?

Ta kontakt med Georg Sichelschmidt (Daglig leder Jotunheimen Travel): Tlf. 91 11 11 33, Epost: [email protected]